Finale en Vervolgprogramma e-learning

Maar het blijft niet alleen bij e-learning! Van alle deelnemende teams in een Introductieprogramma worden er 3 teams genomineerd voor de finale. In de finale nemen de genomineerde teams het tegen elkaar op en presenteren/pitchen ze nogmaals hun concept. Leerlingen brengen hun stem uit op het team dat volgens e-learninghen de winnaar is. Dit geldt als advies aan de jury. Deze beslist uiteindelijk wel team de winnaar is en direct daarna, onder schooltijd, met luxe vervoer naar de bios gaat, compleet verzorgd met popcorn en cola, naar een film van keuze.

• Het winnende team bij Wateringse Veld College Den Haag gaat met een Tesla geheel verzorgd naar de bioscoop

Tijdens het Vervolgprogramma, werken we het concept uit tot in een verkoopbaar product of dienst. Productconcepten worden zo mogelijk zelf geprint met een 3D printer. Leerlingen zullen contact opnemen met potentiële leveranciers, klanten en experts binnen en buiten ons netwerk. Via e-learning kunnen leerlingen hun kennis aanvullend vergroten over marketing, financiën / administratie, strategie, verdienmodellen en helpen en faciliteren leerlingen bij de bouw van hun website. Wij zorgen voor de hosting, domeinnamen, emailadressen en indien van toepassing de webshop. Verder bezoeken we een aantal bedrijven om te zien hoe ondernemerschap werkt in het dagelijks leven. E-learning is de toekomst!