E-learning voor leerlingen

e-learning-200x200EURObizz Academy heeft een eigen e-learning platform; met een persoonlijke inlogcode krijgen leerlingen toegang tot aanvullende theorie voor hun theoretisch fundament en extra diepgang. Parallel kunnen leerlingen ook hun eigen (digitale) trainingen, workshops en instructies hier op plaatsen.

Om leerlingen wegwijs te maken in de wereld van e-learning en digitaal leren, kunnen leerlingen de (Engelstalige) ‘Global Instructor Course‘ volgen. Deze e-learning leert leerlingen eenvoudig hoe ze succesvol e-learning hun eigen e-learning op de markt kunnen brengen. Hiermee trainen we leerlingen weer een andere vorm van digitale vaardigheden. Tenslotte speelt ‘blended learning’ een steeds grotere rol in educatie en de verwachting is met gepersonaliseerd leren, dat nog verder zal toenemen. U doet er dus goed aan om mee te doen met deze nieuwe manier van leren.