Logo & huistijl ontwerp leerlingen

zzp-400x200Leerlingen gaan in het Vervolgprogramma aan de slag met het ontwerpen van een logo en huisstijl.
Tegenwoordig kan dat vrij makkelijk met een klein budget. Ook kunnen leerlingen er voor kiezen om dit uit te besteden aan ontwerpers in ons internationaal netwerk. Dat kan snel en tegen zeer lage tarieven.

Op sommige scholen vormen leerlingen een kernteam in de klassen, aangevuld met andere leerlingen die verdeeld worden in een aantal subteams. Het ene team gaat dan aan de slag met het ontwerpen van een logo, de huisstijl en de website (en evt. webshop), weer een ander team met de marketing en sales en weer een ander team met de administratie. Zo kunnen concepten snel ontwikkeld worden en op de markt worden gebracht.