Speciale deal voor studenten | Millionaire Mind Intensive
20-22 oktober 2017

Veel leerlingen en studenten, dromen van een carrière als ondernemer en dat is geweldig. In die dromen lijkt het vaak alsof het geld al binnenstroomt als je er aan denkt. Dat is nu eenmaal niet de realiteit.

Het vraagt veel tijd en de juist houding om je doelen te bereiken! Om jou te helpen met die noodzakelijke ‘mindset’, hebben we een super aanbod. In samenwerking met het internationale trainings bedrijf  ‘Success Resources’, hebben we een speciaal aanbod voor leerlingen en studenten die dromen van succes in ondernemen of een andere carrière. In het weekend van 20 – 22 oktober 2017 vind de ‘Millionaire Mind Intensive‘ plaats. Dit evenement helpt je om de juiste houding te ontwikkelen voor (financieel) succes.

Door deelname leer je:
* hoe je financiele vrijheid haalbaar is en je een plan maakt om het te bereiken
* de principes toepassen die succesvolle mensen gebruiken om hun geld te verdienen
* hoe je mogelijk onbewust ideeën hebt ontwikkeld over geld en hoe die je tegen kunnen houden
* begrijp hoe – en waarom – mensen zijn geprogrammeerd voor succes, middelmatigheid of mislukking
* hoe je op ‘the next level’ komt als het gaat om rijkdom en prestatie
* hoe je op weg naar financiële vrijheid, beter leert omgaan met geld en de mensen van wie je houdt.

Meld je nu aan en mis de ‘Millionaire Mind Intensive’ niet!

Als leerling/student betaal je maar €10,-. Tien euro! En dat voor 3 dagen met waardevolle lessen over de juiste houding voor succes, concrete en directe tips om jouw stappen naar je financiële vrijheid te zetten. Normaal betaal je minstens €79,-, maar we willen dat jongeren deze waardevolle lessen meekrijgen. Zo kun je van jongsaf aan, aan de slag gaan met jouw doelen, je dromen en jouw succes.
Misschien is omgaan met geld jouw uitdaging. Of geloven in jouw eigen talenten. Misschien hoor je steeds om je heen ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. Of misschien weet je nu al hoe je een verschil in de wereld om je heen wil maken, maar weet je nog niet hoe je dat kan aanpakken?

En weet je wat? Millionaire Mind Intensive gaat eigenlijk helemaal niet over geld. Geld is het gevolg. Het gaat over de doelen en dromen die jij wilt behalen. Het gaat over anders leren denken, over geld, over jezelf, over je situatie. Financiële vrijheid komt daarna.
Het geeft je de vrijheid keuzes te maken die niet alleen op geld gebaseerd zijn. Het gaat om de vrijheid te doen met je leven waar jij blij van wordt, om een verschil te maken in het leven van de mensen om je heen en al jouw talenten tot bloei te laten komen. Het ei
Meld je nu aan voor de ‘Millionaire Mind Intensive’!