Virtual Reality voor studenten

virtual-realityVR-Technology geeft studenten de mogelijkheid om hun idee te presenteren tijdens een evenement. Presentatie in VR-tours. Virtual reality maakt leren niet alleen leuk in Ondernemen Op School, maar creëert ook nieuwe manieren van leren. Het voegt nieuwe zakelijke mogelijkheden toe voor leerlingen en hun concepten.

Als er iets belangrijk is voor de toekomst van leerlingen, dan zijn het wel de digitale vaardigheden. Virtual Reality neemt leerlingen mee in die digitale wereld van vandaag en morgen. Op praktische wijze laten we zien hoe techniek praktisch toepasbaar is binnen ondernemerschap. Virtual reality is helemaal 2017!

Hieronder vind je een heel envoudig voorbeeld van virtual reality, gemaakt in enkele minuten.
Klik op de onderstaande VR presentatie en gebruik de pijlen op je het toetsenbord om de
voorsteling rondom te bekijken.