Website, webshop voor studenten

image_cellhone-and-laptopOns ICT bedrijf Heartbeat IT Solutions faciliteert alle ICT zaken voor leerlingen binnen het programma ‘Ondernemen Op School’. Dat begint natuurlijk met een eigen website in WordPress die leerlingen leren maken. Maar ook webshops komen aan het bod. Het voordeel is dat leerlingen gelijk de vaardigheid ontwikkelen om een website te maken wanneer dat nodig is voor projecten tijdens vervolgonderwijs.

Wanneer het concept van een team leerlingen zich richten op de doelgroep consumenten, dan leren we leerlingen een eigen webshop te maken en te koppelen aan marketing automatisering. Dat lijkt enorm moeilijk, maar door nieuwe software, kan dit kinderlijk eenvoudig worden opgezet.

Wanneer het concept van leerlingen zich puur op de doelgroep (Europese) Business to Business (B2B) richt, dan kunnen leerlingen gebruik maken van de B2B marktplaats van ons handelsbedrijf EURObizz Marketplace.

Samen met onze hosting partner Neostrada faciliteren we leerlingen met veilige hostingpakketten voor webshops en websites, een eigen professionele domeinnaam en zakelijke emailadressen. Daarnaast kunnen we scholen zelf digitale diensten leveren zoals VoIP telefonie (50% goedkoper dan traditionele telefoonlijnen!), digitale portfolio’s, e-learning faciliteiten. Voor overige technische zaken, beschikken we over een ruim Europees netwerk van leveranciers.