Finale en certificaten

finale ondernemen op school

Finale Ondernemen Op School
‘Ondernemen Op School’ wordt afgerond met een finale. Tijdens de finale organiseren de leerlingen/studenten een ondernemersmarkt waar ouder/verzorgers, familie en vrienden mogen langskomen.

Leerlingen/studenten dienen dit evenement zelf voor te bereiden, uiteraard met begeleiding van onze trainers en docenten. Ze maken een draaiboek, richten zelf hun stand in en zorgen dat ze voorbereid zijn op deze eindpresentatie.

havo winnaars finale ondernemen op school
Havo leerlingen hebben de finale gewonnen en mogen onder schooltijd naar een geheel verzorgd bioscoopbezoek, inclusief vervoer per Tesla

Bekendmaking winnend team
Tijdens de ondernemersmarkt wordt ook bekend gemaakt welk team het winnende concept heeft. Dit team wint vervolgens een geheel verzorgd bezoek aan de bioscoop onder schooltijd met vervoer door een taxi.

Certificaat van Deelname Ondernemen Op School

Certificaatuitreiking
Aan het eind van de ondernemersmarkt worden de Certificaten van Deelname uitgereikt aan leerlingen/studenten.

Om het certificaat te kunnen behalen, dienen leerlingen/studenten:

• minimaal 80% aanwezig geweest te zijn
  • 60% van de vragen van de e-learning modules goed te hebben beantwoord én