Finale en certificaten

Finale
‘Ondernemen Op School’ wordt afgerond met een finale. Deze vind plaats tijdens een ondernemersmarkt waar ouder/verzorgers, familie en vrienden. Leerlingen/deelnemers dienen dit evenement zelf voor te bereiden, uiteraard met begeleiding van onze trainers en docenten. Ze maken een draaiboek, richten zelf hun stand in en zorgen dat ze voorbereid zijn op deze eindpresentatie. Tijdens de ondernemersmarkt wordt ook bekend gemaakt welk team het winnende concept heeft. Dit team wint vervolgens een geheel verzorgd bezoek aan de bioscoop onder schooltijd met vervoer door een taxi.

Certificaatuitreiking
Aan het eind van de ondernemersmarkt worden ook de Certificaten van Deelname uitgereikt aan leerlingen/deelnemers. Om het certificaat te kunnen behalen, dienen leerlingen/deelnemers minimaal 80% aanwezig geweest te zijn, 60% van de vragen van de e-learning modules goed te hebben beantwoord en 60% van de praktijkopdrachten als team voldoende te hebben afgerond.