Onze partners

Op deze pagina kunt u lezen met welke partners wij werken:

 

Het ING Nederland Fonds steunt het programma Ondernemen Op School met een financiële bijdrage. Het vooruit helpen van Nederland en de mensen die zich inzetten voor de maatschappij zijn speerpunten van het ING Nederland fonds. De samenleving verandert. De overheid trekt zich terug en verwacht meer van andere partijen in de samenleving. Het ING Nederland fonds steunt mensen die het initiatief nemen Nederland vooruit te helpen. Want samen bereiken we meer dan alleen.

 

neostradaNeostrada is nu een van de grootste en snelst groeiende hosting providers in Nederland voor een optimale betrouwbaarheid en alles-in-één pakketten voor de laagste prijs vanaf slechts € 1, – per maand.

Het doel was om de goedkoopste webhost in Nederland te zijn, maar met het hoogste niveau van dienstverlening en beschikbaarheid van websites. Neostrada gebruikt nog steeds deze doelstelling. Ons klantenbestand toont het succes van onze winnende formule – we hosten op dit moment meer dan 40.000 klanten en een totaal van 100.000 websites en dit blijft dagelijks groeien!

In de afgelopen jaren hebben veel veranderingen plaatsgevonden; om om te gaan met veranderingen, houden we alle facetten van het hosten van websites ‘in-house’, gebruikmakend van: onze eigen servers, netwerk-infrastructuur en onze eigen directe contracten met softwareleveranciers. Neostrada is nu een van de grootste webhosting providers in Nederland en heeft een fors klantenbestand opgebouwd in de afgelopen 10 jaar. Voor referenties kunt u altijd contact met ons opnemen, we vertellen u graag aan welke klanten in uw eigen branche of sector wij web hosting of internet diensten aanbieden. Neostrada is trotse partner van het programma ‘Ondernemen Op School’ van EURObizz Academy!

 

ecrent-logo

Wij verhuren de toekomst! De toekomst rijdt elektrisch, daar geloven wij in. Wij, als rasechte autoliefhebbers, willen de spannende, interessante en leuke kant van deze elektrische toekomst met anderen delen. Wij geloven dat luxe, sportieve en/of bijzondere elektrische auto’s hard nodig zijn om iedereen te overtuigen van de kracht van de elektrische auto.

EC-Rent is de eerste autoverhuurder die zich voor 100% richt op het verhuren van elektrisch aangedreven auto’s,  omdat wij geloven dat dit de toekomst is en ernaar streven om DE specialist op het gebied van elektrische huurauto’s te zijn. Voorlopig zet EC-Rent alleen nog in op het hogere segment van de autoverhuurmarkt, omdat momenteel nog geen andere interessante, spraakmakende en/of bijzondere volledig elektrisch aangedreven auto’s beschikbaar zijn die passen bij onze passievolle visie op autorijden. Wij kunnen niet wachten – en voorspellen dat dit niet meer lang zal duren – tot er betaalbare alternatieven voor de droomauto’s van Tesla op de markt komen die net zo boordevol passie en techniek zullen zitten als de Model S. EC-Rent is trotse partner van het programma ‘Ondernemen Op School’ van EURObizz Academy!

 

3Dimensions maakt 3d tekeningen, visualisaties, animaties, artist impressions, schaduwsimulaties, CAD-tekeningen, grafische ontwerpen, logo’s, fotobewerkingen, interactieve presentaties en nog veel meer!! Ontdek het zelf en neem de tijd om hun website te verkennen.