Referenties

albeda-leerlingen

Referentie van Leerlingen van het Albeda College (MBO)
Ze vertellen over hun ervaringen met het Introductieprogramma van Ondernemen Op School. Bekijk hier de video

henrique-dekkers-249x250

Referentie Stnislascollege (VMBO/Mavo)
“EURObizz Academy en Stanislascollege Krakeelpolderweg werken al geruime tijd succesvol samen in het programma ‘Ondernemen Op School’. Volgens mij hoort ondernemerschap in het onderwijs van de toekomst.

‘Ondernemen Op School’ biedt leerlingen een extra springplank voor hun toekomst en een praktijkgericht ondernemersprogramma. Het aanbod is flexibel en van meerwaarde voor ons lesprogramma.”

Henrique Dekkers
oud-Locatiedirecteur

Referentie Young Business School Rotterdam & GKH (VMBO/Mavo)
“Ondernemen Op School, daarin komt eigenlijk alles bij elkaar waar wij met de leerlingen mee bezig zijn. Alles wat ze uit de boeken leren komt in de praktijk terug en daardoor onthouden ze het veel beter” Bekijk hier de video.

Elise Hernes

Referentie Zadkine Startcollege Rotterdam (MBO)
“Met het programma “Ondernemen Op School’ van EURObizz Academy oefenen studenten vaardigheden op het gebied van ondernemerschap.

Het programma ‘Ondernemen op school’ omvat een aanbod van theorie én praktijk. Ik ben enthousiast over ‘Ondernemen op school’ en werk er graag mee binnen onze Entree Opleiding Assistent verkoop & ondernemen.”

Dwight Ritfeld

Zadkine Startcollege