Virtual Reality in Ondernemen Op School

Virtual Reality voor onderwijs
VR-Technology geeft leerlingen/studenten de mogelijkheid om hun idee te presenteren tijdens een evenement. Presentatie in VR-tours. Virtual reality maakt leren niet alleen leuk in Ondernemen Op School, maar creëert ook nieuwe manieren van leren. Het voegt nieuwe zakelijke mogelijkheden toe voor leerlingen/studenten en hun concepten.

Binnen Ondernemen Op School vinden we Digitale vaardigheden belangrijk
Als er iets belangrijk is voor de toekomst van leerlingen/studenten, dan zijn het wel de digitale vaardigheden. Virtual Reality neemt leerlingen/studenten mee in die digitale wereld van vandaag en morgen. Op praktische wijze laten we zien hoe techniek praktisch toepasbaar is binnen ondernemerschap.

Google Cardboard in Ondernemen Op School

Google Cardboards
Binnen het programma Ondernemen Op School gebruiken we Google Cardboards (DIY) en is Virtual reality is een van de digitale vaardigheden die aan bod komen!